Tuan Guru

Nama : Nik Abdul Aziz bin Nik Mat
Tarikh Lahir : 1931
Tempat lahir : Kampung Pulau Melaka,Kelantan.
Pengajian : Pondok Tuanguru Hj Abbas, Besut. Universiti Deoband India. Universiti Lahore Pakistan. Universiti Al Azhar. Sarjana Muda bahasa Arab. Sarjana Perundangan Islam.

Inikah orang yang anda ingin lawan bersungguh-sungguh .. Adakah anda lebih arif tentang agama daripada beliau. Fikirkan sendiri.

5 Comments (+add yours?)

  1. insanbiasa
    Jul 31, 2009 @ 12:30:55

    pembangkang … kau patut berterimakasih kat aku pasai bagi komen kat sini….

    la nie aku sorang je komen…. tak dak sapa pun masuk blog kau nie….

    Reply

  2. pembangkang
    Jul 31, 2009 @ 18:49:13

    org malas nak layan kau, banyak sangat merepek.. isu lama ko bangkitkan… semua dah lama selesai.. dah tau ujung pangkal.. lagipun banyak org masuk blog aku cari bahan untuk rujukan subjek Pentadbiran Awam dan Politik..

    Reply

  3. cyber_neo
    Aug 01, 2009 @ 08:46:00

    sah lah die nih lembab….
    bende yang same je die duk sebut…
    ikut dielah nak merapu ke ape ke….
    aku pun join gak websit nih…
    cume x komen je….

    Reply

  4. Mat Nil
    Aug 03, 2009 @ 15:38:17

    Apa la kejadahnya insanbiasa tu… tak pasal2 mengutuk orang, pastu dapat la dosa kat awak kan. Orang yang awak kutuk tu dapat la pahala awak nanti. Terima kasih la kerana sudi ‘menyedekahkan’ pahala awak pada ‘orang tua’ yang awak mengata tu.

    Reply

  5. Mat Nil
    Aug 03, 2009 @ 15:42:12

    Aku tau, pasni mesti berapi plak dia marah pada aku…tapi biasa la orang merapu memang macam tu.

    Nak tanya sikit…apa la salahnya ‘orang tua’ tu pada awak yek…!!???

    Biasa la, orangbiasa, memang tak ada apa2 pun, entah2 ilmu pun tak ada.

    kah kah kah!!! jangan lebih tiga harakat, nanti insanbiasa marah, maklum la, dia kan maksum.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 7 other followers

%d bloggers like this: